Välkommen till Herrgården Västra Å!

Herrgården är en imponerande byggnad från 1902 med en brokig och spännande historia.

Här finns kurs-, konferens- och sällskapslokaler till både små och stora grupper, för avkoppling eller arbete. Du hittar även bibliotek, TV-/filmrum och ett antal mindre salonger samt två matsalar/balsalar med tillhörande barer.

 Den 6-kantiga balsalen - med möjlighet till egen scen - kan dukas för 150 personer, och har direkt anslutning till en stor bar. Det finns också en rustik balsal som kan dukas för 100 personer, som även den har en scen och en liten bar, samt en öppen spis.

 

Resturangköket erbjuder god vällagad mat, så långt som möjligt ekologisk och närproducerad. Baren har fullständiga rättigheter. 

Om sommaren passar ett grillparty perfekt i den stora parken.

Att bo hos oss är avkopplande och långt från storstadens stress. Ta en promenad i den stora parken eller en tur i elljusspåret, gå ner till badstranden, gör en utflykt eller ta det lugnt i biblioteket eller någon av salongerna.
Vi har övernattningsalternativ i flera olika storlekar och prisklasser, från vandrarhem till hotellrum eller stuguthyrning.
 

Hundar är välkomna i Östra flygeln (vandrarhemsdelen). Vi har både delar av parken inhägnad samt ett par mindre rasthagar i anslutning till rum i den östra flygeln.

Säg till vid bokningen att ni önskar ta med hund!  Speciell regler gäller, bland annat beträffande städning - tänk på våra allergiker.